Technika AromaTouch – cesta k rovnováhe a očiste

Technika AromaTouch je špecifická forma holistického liečenia, vyvinutá Dr. Davidom Hillom, ktorá podporuje a napomáha k ľahkému dosiahnutiu životnej pohody.
Ošetrenie prostredníctvom aplikácie špeciálnych esenciálnych olejov je vhodné pri zdravotných problémoch spôsobených stresom, toxicitou v tele, zápalom či autonómnou nerovnováhou. To je len stručný výpočet výhod, ktoré takáto masáž prináša – medzi ďalšie benefity patrí rovnováha medzi telom a mysľou, tzv. homeostáza, ktorá je kľúčom celej terapie.

Prečo je homeostáza kľúčom pri terapii AromaTouch?
Jednoducho povedané, stav homeostázy je stavom rovnováhy a stability. Náš život je často nevyvážený, či už kvôli práci, vzťahom, finančným záležitostiam alebo rôznym psychickým a emocionálnym faktorom, ktoré nás vyhodia z rovnováhy a stability a náš pokoj zmizne. Okrem toho sú tu ďalšie fyzikálne faktory, akými sú napríklad toxicita v jedle a nápojoch, pochádzajúca z chemických látok, znečistenie vzduchu, ktorý dýchame, a podobne. Všeobecne môžeme povedať, že životu väčšiny ľudí, najmä tých, ktorí žijú v mestách, chýba rovnováha vychádzajúca z prírody.
Ako mnohí vedia, energetický tok tela je plynulejší, keď je čistý a priezračný, čiže zbavený chemikálií a toxicity. Vtedy telo a myseľ môžu zamerať svoju energiu viac na účinné hojenie tkanív.
Použitie esenciálnych olejov podporuje očistu tela od toxických prvkov, vrátane stresu a ďalších faktorov, ktoré bránia uzdraveniu. Narastá tak schopnosť človeka dosiahnuť bod prirodzenej rovnováhy a stability, teda homeostázy, ktorá umožňuje účinnejšie liečiť samého seba.

Čo sa deje počas liečby?
Ošetrenie vykonáva certifikovaný odborník, a má rôzne fázy. Každá fáza má svoje vlastné špecifické éterické oleje. Esenciálny olej sa vždy aplikuje ako súčasť aromaterapeutickej masáže, špecifickými pohybmi rúk, ktoré pomáhajú dosiahnuť tie najlepšie možné výsledky. Spolu osem olejov prevedie vaše telo cez štyri cykly, ktoré vám pomôžu očistiť sa a uzdraviť.

social position